Graphviz Issue Tracker
Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000502graphvizDotpublic2004-10-18 06:502011-04-28 04:02
ReporterRyan Schmidt5 
Assigned Toerg 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformOSMac-OSX-10.3.5OS Version
Summary0000502: Wrong fill color with -Tplain
Description



I'm getting the wrong fill color when outputting a dot graph with -Tplain.



My input dot file is:



digraph G {
    a [style=filled,color=blue]
}



That should be a single node with a blue fill color. But the output with dot -Tplain is:



graph 1.000 0.750 0.500
node a 0.375 0.250 0.750 0.500 a filled ellipse blue lightgrey
stop



This is a single node with a light grey fill color and a blue outline.



It's only a minor problem, because I can work around it by specifying the fill color explicitly in the dot file:



digraph G {
    a [style=filled,color=blue,fillcolor=blue]
}



graph 1.000 0.750 0.500
node a 0.375 0.250 0.750 0.500 a filled ellipse blue blue
stop



This is with graphviz 1.13 from Pixelglow's Mac OS X version. Haven't tested other platforms, sorry.
TagsNo tags attached.
AUXILLARY-FILES
DATE-FIXED
FIX-COMMENT
FORMER-ID552
INPUT-FILE
OUTPUT-FILE
STATUS-COMMENTFixed (9 Apr 2010)
VERSION     1.13
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-04-28 04:02 user1 New Issue
2011-04-28 04:02 user1 Assigned To => erg


MantisBT 1.2.5[^]
Copyright © 2000 - 2011 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker