Graphviz Issue Tracker
Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000405graphvizDotpublic2004-06-03 00:482011-04-28 04:02
ReporterCourtney Pasieczny 
Assigned Toerg 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformOS*-Windows-xpOS Version
Summary0000405: "lost spline of [node name]" error when using clusters
Description



I am creating picture objects using vb6:
<CD>
'--------------------------------------------------------------
Dim obj
   Set obj = CreateObject("WINGRAPHVIZ.dot")



   If obj Is Nothing Then Exit Sub



   Text1.Text = obj.ToPlain(txtSource.Text)



   Dim img
   Set img = obj.ToGif(txtSource.Text)



   If img Is Nothing Then Exit Sub



   Set Picture1.Picture = img.Picture
'==============================================================



Certain graph configurations produce this error:



lost spline of node# 0 node# 1
lost spline of node# 0 node# 2
lost spline of node# 0 node# 3
lost spline of node# 0 node# 4
lost spline of node# 0 node# 5
lost spline of node# 0 node# 6
lost spline of node# 0 node# 7
lost spline of node# 0 node# 8
lost s
</CD>






This error only occurs when I am using clusters.



If I create the graph without the cluster information, then there is no error.



I also note that it is possible to add different nodes and clusters, without producing the error.
It only seems to be certain clusters that produce the error.



I searched through the bug list and documentation, but could find no mention of this error.



To remove the error when using the dot example, remove clusters 12 and higher (12, 15, 16, 18)
TagsNo tags attached.
AUXILLARY-FILES
DATE-FIXED
FIX-COMMENT
FORMER-ID465
INPUT-FILEhttp://www.graphviz.org/bugs/b465.dot [^]
OUTPUT-FILE
STATUS-COMMENTFixed
VERSION     1.0.2.24
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-04-28 04:02 user1 New Issue
2011-04-28 04:02 user1 Assigned To => erg


MantisBT 1.2.5[^]
Copyright © 2000 - 2011 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker