Graphviz Issue Tracker
Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001676graphvizOutput Generationpublic2009-07-28 07:132011-04-28 04:03
ReporterSergey 
Assigned ToArif Bilgin 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformOSx86-Windows-XP SP3OS Version
Summary0001676: " _ " sign is not displayed
Description



<ENG>(translate by PROMT)



I use GVedit.exe



For some reason ' _ ' character is not displayed in an output file.



Example 1 (without "rankdir=LR;"):
<CD>
digraph G{
/* rankdir=LR;*/
    fn_SQL_Test_1->fn_SQL_Test_2;
    fn_SQL_Test_2->fn_SQL_Test_3;
    fn_SQL_Test_4->fn_SQL_Test_1;
    fn_SQL_Test_3->fn_SQL_Test_4;
    fn_SQL_Test_3->fn_SQL_Test_5;
}
</CD>



In general there is no ' _ ' sign!






Example 2 (now with "rankdir=LR;"):
<CD>
digraph G{
 rankdir=LR;
    fn_SQL_Test_1->fn_SQL_Test_2;
    fn_SQL_Test_2->fn_SQL_Test_3;
    fn_SQL_Test_4->fn_SQL_Test_1;
    fn_SQL_Test_3->fn_SQL_Test_4;
    fn_SQL_Test_3->fn_SQL_Test_5;
}
</CD>



fn_SQL_Test_4 And fn_SQL_Test_5 do not contain ' _ ' sign!



Example 3:
<CD>
digraph G{
 rankdir=LR;
    fn_SQL_Test_1->fn_SQL_Test_2;
    fn_SQL_Test_2->fn_SQL_Test_3;
    fn_SQL_Test_4->fn_SQL_Test_1;
    fn_SQL_Test_3->fn_SQL_Test_4;
    /*fn_SQL_Test_3->fn_SQL_Test_5;*/
}
</CD>
fn_SQL_Test_2 And fn_SQL_Test_3 do not contain ' _ ' sign!
Additional Information

<CD>
C:\Program Files\Graphviz2.24\bin>dot.exe -v
dot - graphviz version 2.24.0 (20090616.2323)
Activated plugin library: gvplugin_pango.dll
Using textlayout: textlayout:cairo
Activated plugin library: gvplugin_dot_layout.dll
Using layout: dot:dot_layout
Activated plugin library: gvplugin_core.dll
Using render: dot:core
Using device: dot:dot:core
The plugin configuration file:
        C:\Program Files\Graphviz2.24\bin\config6
                was successfully loaded.
    render : cairo dot fig gd map ps svg tk vml vrml xdot
    layout : circo dot fdp neato nop nop1 nop2 osage patchwork sfdp twopi
    textlayout : textlayout
    device : canon cmap cmapx cmapx_np dot eps fig gd gd2 gif gv imap imap
_np ismap jpe jpeg jpg pdf plain plain-ext png ps ps2 svg svgz tk vml vmlz vrml
wbmp xdot
    loadimage : (lib) eps gd gd2 gif jpe jpeg jpg png ps svg
</CD>

[arif]
This problem has been around for a while. (See bug 1414 - ed.)
Bottom few pixels are clipped if graph is rendered by pango-cairo.
GD and gdi+ works fine.
TagsNo tags attached.
AUXILLARY-FILEShttp://www.graphviz.org/bugs/b1727a.gif [^]
DATE-FIXED
FIX-COMMENT
FORMER-ID1727
INPUT-FILEhttp://www.graphviz.org/bugs/b1727.dot [^]
OUTPUT-FILEhttp://www.graphviz.org/bugs/b1727.jpg [^]
STATUS-COMMENTFixed (8 Jan 2010)
VERSION     2.24.0
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-04-28 04:03 user1 New Issue
2011-04-28 04:03 user1 Assigned To => Arif Bilgin


MantisBT 1.2.5[^]
Copyright © 2000 - 2011 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker